Tak oto ekipa Rolki Reggae Rajd staje na głowie ?‍♀ i zagląda pod każdy krzaczek ?, żeby... ZNALEŹĆ SPONSORÓW ? na kilometry dla Czarka!! ? ? W czerwcu i lipcu jedziemy 707 kilometrów ? Z Lublina do Ostródy dla Cezary Raczyński ? Zbieramy na urządzenie C-Eye ? które pozwoli Czarkowi komunikować się z rodzicami! Szukamy sponsorów z dobrymi sercami ??❤ którzy dołożą do koszyczka (czyli na konto Czarka w Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą") symboliczną złotówkę za każdy kilometr. A co w zamian? Otóż NIEMAŁO!! ? Oto pełna oferta dla sponsorów: ➡ http://rolkireggae.pl/RRR-2019-oferta-dla-partnera.pdf Hej, Lubisie❗Znacie albo macie takie firmy❓Dajcie im znać! ?? Pomóżcie w poszukiwaniach, zróbmy #HAŁAS dla małego Czarka! ????? DZIĘKUJEMY!!! ?? ? One Love!!! ? http://rolkireggae.pl #rolki #reggae #rajd #2019
2019-01-27, 15:23

? W czerwcu i lipcu jedziemy 707 kilometrów
? Z Lublina do Ostródy dla Cezary Raczyński
? Zbieramy na urządzenie C-Eye
? które pozwoli Czarkowi komunikować się z rodzicami!

A co w zamian? Otóż NIEMAŁO!! ?
Oto pełna oferta dla sponsorów:
➡ http://rolkireggae.pl/RRR-2019-oferta-dla-partnera.pdf

DZIĘKUJEMY!!! ??