UWAGA, UWAGA❗❗❗ Mamy SUPERFAJNY komunikat z pokładu Rolki Reggae Rajd❗❗
UWAGA, UWAGA❗❗❗ Mamy SUPERFAJNY komunikat z pokładu Rolki Reggae Rajd❗❗ Zobaczcie, kto postanowił pomóc Czarkowi i rolkarzom! ?? To #Rolek we własnej osobie! ?? A Rolek to maskotka załogi z Oleśnica na rolkach! ?? Wciela się w niego WYJĄTKOWY facet: Lewicki Andrzej! Andrzej i Oleśnica na rolkach zostali właśnie OFICJALNYMI SPONSORAMI Rolki Reggae Rajd 2019!! ???⚡ Wpłacają na konto Czarka w Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" aż 1000 ZŁOTYCH!!! ?✊? WIELKIE brawa dla Andrzeja za WIELKIE serducho!! ??? Hej, Cezary Raczyński, masz nowego PRZYJACIELA! ? Hej, Lubisie! Zróbmy aplauz dla Andrzeja, Rolka i Czarka w komentarzach!! ??? Należy się!! ??? DZIĘKUJEMY!!! ??❤️ http://rolkireggae.pl #rolki #reggae #rajd #przyjaciele #brawo!!!
2019-01-30, 17:10
UWAGA, UWAGA❗❗❗ Mamy SUPERFAJNY komunikat z pokładu Rolki Reggae Rajd❗❗

DZIĘKUJEMY!!!
??❤️

#rolki #reggae #rajd #przyjaciele #brawo!!!