Hej, Lubisie! ? Tym razem meldujemy się na pokładzie akcji #pokaPITa Fundacji Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową i Przylądek Nadziei. 9 milionów Polaków w swoich PIT-ach nie wypełnia pola 1%❗? A to przecież najprostszy sposób, żeby POMÓC POTRZEBUJĄCYM! I na dodatek - to NIC NIE KOSZTUJE❗ Pamiętajcie, żeby przekazać 1% podatku! I weźcie udział z nami w akcji #pokaPITa! ? Zróbcie sobie fotkę albo filmik o przekazywaniu 1%, ? wrzućcie u siebie na Facebook albo Instagram, ? dodajcie hasztag #pokaPITa i DAJCIE PRZYKŁAD, że warto pomagać! Więcej informacji znajdziecie tu ➡ https://naratunek.org/pokapita/ ??❤
2019-02-19, 14:38

? Zróbcie sobie fotkę albo filmik o przekazywaniu 1%,
? wrzućcie u siebie na Facebook albo Instagram,
? dodajcie hasztag #pokaPITa

i DAJCIE PRZYKŁAD, że warto pomagać!

Więcej informacji znajdziecie tu ➡ https://naratunek.org/pokapita/