TO JEST OGIEŃ❗??? W biciu Rekordu Polski w Najdłuższej Sztafecie na Rolkach pomagać nam będzie ? SPONSOR TYTULARNY: firma CEPA z Bykowa!✊ Po wrocławskim Rynku dla dzieci z kliniki Przylądek Nadziei jechać więc będzie CEPA Rolki Reggae Rekord. Agata i Wojtek 24 godziny na rolkach!? Wszystkie dzieciaki z ⛵ Przylądka, kibiców i Was, ? wspaniali Lubisie, pozdrawiają i zagrzewają do boju: ? Tomasz Joachmiak (kierownik) ? Joanna Myca-Nowak (wiceprezees) ? Jakub Stachura (prezes) ? Maja Żukowska (wicedyrektor) ? cała załoga firmy CEPA (www.cepa.pl) ? oraz Agata IWojciech! CEPA, witamy na pokładzie! ??❤ Dziękujemy za WIELKIE serducha dla dzieci chorych na raka! Rekord Polski biją z nami: CEPA (www.cepa.pl) ? Przylądek Nadziei ? Wolontariat Fundacji "Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową" ? Polski Związek Sportów Wrotkarskich ? Hard Rock Cafe Wrocław ? Krystian Fabryka Druku ? Bartłomiej Dwornik Dwornik.pl ? OlesnicaInfo.pl ? MojaOlesnica.pl ? Oleśniczanin - Oleśnica Nasze Miasto ? Reporterzy.info Kibicujcie w wydarzeniu: CEPA Rolki Reggae Rekord. Agata i Wojtek 24 godziny na rolkach! https://www.facebook.com/events/384325372148607 Widzimy się na starcie! ? 30 marca, godz. 12.00 na wrocławskim Rynku!
2019-03-16, 14:52

? Tomasz Joachmiak (kierownik)
? Joanna Myca-Nowak (wiceprezees)
? Jakub Stachura (prezes)
? Maja Żukowska (wicedyrektor)
? cała załoga firmy CEPA (www.cepa.pl)
? oraz Agata IWojciech!

Rekord Polski biją z nami:

Kibicujcie w wydarzeniu:
CEPA Rolki Reggae Rekord. Agata i Wojtek 24 godziny na rolkach!

Widzimy się na starcie!
? 30 marca, godz. 12.00 na wrocławskim Rynku!