Jak HAŁASOWAĆ, to z ROZMACHEM! ?? Na pokładzie CEPA Rolki Reggae Rekord. Agata i Wojtek 24 godziny na rolkach! dla dzieci z kliniki Przylądek Nadziei witamy ? NIE-SA-MO-WI-TE-GO ? gościa! Pan Prezydent Wrocławia Jacek Sutryk objął HONOROWY PATRONAT nad naszym wyzwaniem! ?❗? A Agata IWojciech starają się namówić pana prezydenta do... Zobaczcie sami! ?? Panie Jacku, DZIĘKUJEMY! ? Do zobaczenia na starcie, 30 marca, godz. 12.00 na wrocławskim Rynku! ? Rekord Polski biją z nami: Prezydent Wrocławia Jacek Sutryk ? CEPA (www.cepa.pl) ? Przylądek Nadziei ? Wolontariat Fundacji "Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową" ? Polski Związek Sportów Wrotkarskich ? Hard Rock Cafe Wrocław ? Krystian Fabryka Druku ? Bartłomiej Dwornik Dwornik.pl ? OlesnicaInfo.pl ? MojaOlesnica.pl ? Oleśniczanin - Oleśnica Nasze Miasto ? Reporterzy.info Pamiętajcie, że już teraz można wrzucić datek dla dzieci z Przylądka do facebookowej puszki! Liczy się każdy grosik! https://www.facebook.com/donate/2260088174049112/ ??❤ www.rolkireggae.pl/rekord
2019-03-19, 16:09

?
Rekord Polski biją z nami:

www.rolkireggae.pl/rekord