Pomaganie jest SUPER❗ 30 marca Agata IWojciech ruszają po rekord Polski w Najdłuższej Sztafecie Na Rolkach, żeby pomóc dzieciom chorym na raka, które leczą się w klinice Przylądek Nadziei. Jak pomagamy❓ Podczas CEPA Rolki Reggae Rekord. Agata i Wojtek 24 godziny na rolkach! rozglądajcie się za wolontariuszami z Wolontariat Fundacji "Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową" i wrzucajcie im ile kto może do puszek! A jeśli nie możecie być z nami 30 i 31 marca, weźcie udział już teraz w zbiórce na Facebooku!? Dajcie znać znajomym! ➡ www.facebook.com/donate/2260088174049112/ WAŻNE! Minimalna kwota to 19 złotych (trzeba ją wpisać po kliknęciu w INNE). Nie możemy zmienić domyślnych kwot, proponowanych przez Facebook ? Dziękujemy! ? One Love! www.rolkireggae.pl/rekord
2019-03-26, 07:43

➡ www.facebook.com/donate/2260088174049112/