Lubisie kochani, my już gotowi, a Wy❓ Już w tę sobotę spróbujemy ustanowić CEPA Rolki Reggae Rekord. Agata i Wojtek 24 godziny na rolkach! żeby pomóc chorym na raka dzieciom z kliniki Przylądek Nadziei ? Jeździmy NON STOP przez 24 godziny. Start w sobotę o 12.00 ? finał w niedzielę o 13.00. To jest ?? OGIEŃ! Relacje i transmisje będziemy umieszczać tutaj: www.facebook.com/events/384325372148607/ Bądźcie z nami, chodźcie pokibicować na Wrocławski Rynek i wrzucić kilka złotych do puszek wolontariuszy! ? A kto nie może osobiście, prosimy o choćby drobny datek ? do naszej puszki na Facebooku. Pomóżmy dzieciakom wyzdrowieć! www.facebook.com/donate/2260088174049112/ Jadą z nami: CEPA (www.cepa.pl) ? Przylądek Nadziei ? Wolontariat Fundacji "Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową" ? Polski Związek Sportów Wrotkarskich ? Prezydent Wrocławia Jacek Sutryk ? Hard Rock Cafe Wrocław ? Krystian Fabryka Druku ? Magielnik ? Biuro Rekordów ? Bartłomiej Dwornik ? OlesnicaInfo.pl ? MojaOlesnica.pl ? Oleśniczanin - Oleśnica Nasze Miasto ? Reporterzy.info Dziękujemy i do zobaczenia na Rynku! ZAPRASZAMY! ??❤ One Love! Agata IWojciech www.rolkireggae.pl/rekord
2019-03-28, 07:41

Relacje i transmisje będziemy umieszczać tutaj:
www.facebook.com/events/384325372148607/

www.facebook.com/donate/2260088174049112/

Dziękujemy i do zobaczenia na Rynku!
ZAPRASZAMY! ??❤ One Love!
Agata IWojciech

www.rolkireggae.pl/rekord