Kochani Lubisie! ??❤ Jeszcze do północy możecie nam nawrzucać ile wlezie❗? Do facebookowej puszki ze zbiórką dla dzieci z kliniki Przylądek Nadziei. Dorzućcie i udostępniajcie: ? www.facebook.com/donate/2260088174049112/ A tymczasem w Fundacji Justyna, Kasia i Bartłomiej Dwornik policzyli zawartość puszek z soboty i niedzieli w Rynku. Zebrała się piękna kwota ? 3159,51 zł • 20,22 euro • 5 funtów❗? Wielkie BRAWA dla Wolontariat Fundacji "Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową"! Do tego trzeba dodać jeszcze 3500 zł od sponsora, firmy CEPA (www.cepa.pl) i 1493 złote ze zbiórki na Facebooku, która WCIĄŻ TRWA. Czyli wszyscy razem (po przeliczeniu walut po dzisiejszym kursie) zebraliśmy dla dzieciaków: 8⃣2⃣6⃣4⃣zł 5⃣8⃣gr (a może być jeszcze więcej!) DZIĘKUJEMY❗ Jesteście NAJWSPANIALSZYMI Lubisiami na Ziemi! ?? One Love dla wszystkich firm i instytucji, które pomogły w realizacji CEPA Rolki Reggae Rekord. Agata i Wojtek 24 godziny na rolkach! czyli: ? CEPA (www.cepa.pl) ? Polski Związek Sportów Wrotkarskich ? Hard Rock Cafe Wrocław ? Krystian Fabryka Druku ? Prezydent Wrocławia Jacek Sutryk ? Biuro Rekordów ? OlesnicaInfo.pl ? MojaOlesnica.pl ? Oleśniczanin - Oleśnica Nasze Miasto ? Reporterzy.info ? Przylądek Nadziei oraz oczywiście nasza Rekordowa załoga, która wszystko miała pod czujną kontrolą przez całą dobę! BRAWA DLA WAS! Karola ❤️ Klaudia ❤ Jakub ❤ Mariusz ❤ Rafał (A my zabieramy się za rozwiązywanie konkursu)
2019-04-01, 15:19
? www.facebook.com/donate/2260088174049112/

8⃣2⃣6⃣4⃣zł 5⃣8⃣gr
(a może być jeszcze więcej!)

? CEPA (www.cepa.pl)
? Polski Związek Sportów Wrotkarskich
? Hard Rock Cafe Wrocław
? Krystian Fabryka Druku