Zawsze nam się wydawało, że to my tu z jesteśmy zakręceni i zwariowani ?? OTÓŻ NIE❗ Niniejszym oddajemy palmę pierwszeństwa ?? To, co właśnie zrobiła ekipa ENGI.PLatform przejdzie do historii MONUMENTALNYCH, Rolki-Reggae-Rajdowych produkcji, zawieszając poprzeczkę ? kilkadziesiąt metrów nad ziemią... Biegają, rolkują i LATAJĄ dla Cezary Raczyński! ?? I jeszcze, na deser, SPONSORUJĄ kilometry Rolki Reggae Rajd 2019❗ TO JEST OGIEŃ! ??? Brawo ENGI.PLatform! ? Brawo Cielmice! ? Agata IWojciech i Bartłomiej Dwornik chylą czoła w podziwie❗ Joanna, RzeczJasna, Ostróda Reggae Festival, Ostróda News, Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą", czy Wy to widzicie❓ #DajeszCzarek!
2019-04-02, 16:12

#DajeszCzarek!