Hej załoga! ??❤ CEPA Rolki Reggae Rekord. Agata i Wojtek 24 godziny na rolkach! przechodzi do historii. Mamy dla Was film, który zbiera wszystko, co działo się w ten szalony weekend 30-31 marca ? Raz jeszcze z całego serca dziękujemy, że byliście z nami! ✊ Za każdego kciuka, (y) za każdego lajka i za ? każde dobre słowo! A przede wszystkim za pomoc dzieciom z ⛵ kliniki Przylądek Nadziei. Niech szybko wracają do zdrowia! Zobaczcie, co działo się we wrocławskim Rynku, wybaczcie jakość (facebookowe live mocno ją ograniczają) i posłuchajcie pięknej piosenki ?? KTO SIŁĘ MA, którą podarował nam do tej produkcji sam Damian Syjonfam! Dziękujemy raz jeszcze za pomoc www.cepa.pl ? Przylądek Nadziei ? Wolontariat Fundacji "Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową" ? Hard Rock Cafe Wrocław ? Polski Związek Sportów Wrotkarskich ? Prezydent Wrocławia Jacek Sutryk ? Krystian Fabryka Druku ? Biuro Rekordów ? OlesnicaInfo.pl ? MojaOlesnica.pl ? Oleśniczanin - Oleśnica Nasze Miasto ? Reporterzy.info ? Karola ? Klaudia ? Jakub ? Mariusz ? Rafał ? i wszystkim Lubisiom i kibicom! A my już szykujemy się do kolejnego projektu! Ahoj, przygodo! ??❤ One Love! Agata IWojciech, Bartłomiej Dwornik www.rolkireggae.pl
2019-04-04, 18:12

A my już szykujemy się do kolejnego projektu!

Ahoj, przygodo! ??❤ One Love!
Agata IWojciech, Bartłomiej Dwornik
www.rolkireggae.pl