Kochani, sami jeszcze NIE MOŻEMY UWIERZYĆ w to, co działo się podczas Rolki Reggae Express. 100 kilometrów dla Natana ??❤ To było COŚ NIESAMOWITEGO, a efekt jest GENIALNY❗ Mama Ela policzyła już puszki i wpłaty. Podajemy więc OFICJALNIE ?? że na leczenie Natana zebraliśmy wspólnymi siłami: 1⃣2⃣6⃣3⃣6⃣ złotych 1⃣9⃣ groszy❗ Jesteście WSPANIALI! ??? Cała kwota wędruje na konto Natana w Fundacja "Serca dla Maluszka" ? a my raz jeszcze DZIĘKUJEMY wszystkim WSPANIAŁYM ludziom z WIELKIMI sercami do pomagania i mamy dla Was ?? film z całej tej wielkiej ZAWIERUCHY nad Stawami! Piosenki, jako podkładu muzycznego, użyczył nasz nieoceniony Przyjaciel Damian Syjonfam ? Dziękujemy! ? One Love Oleśnica! ? One Love Lubisie! ❤ One Love Natan Doliński!
2019-05-21, 07:33

1⃣2⃣6⃣3⃣6⃣ złotych 1⃣9⃣ groszy❗

? One Love Oleśnica!
? One Love Lubisie!
❤ One Love Natan Doliński!