Już TYLKO ⏳ 25 dni do startu!
Już TYLKO ⏳ 25 dni do startu! Siedzimy trochę jak ? na szpilkach z tej niecierpliwości! Ale głowy mamy spokojne! W końcu jadą z nami WSPANIALI PRZYJACIELE! ? I to jest właśnie TEN moment, żeby Wam podziękować za pomoc! Bo czym byłby ten nasz Rajd, bez zaangażowania RzeczJasna ? Ostróda Reggae Festival ? Polski Związek Sportów Wrotkarskich ? i Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"! Ile dobrego robią sponsorzy, fundujący dla Czarka kilometry: ? Krzysztof Janoś - konferansjer ? Oleśnica na rolkach ? Sklep zoologiczny Dziki Zwierz, salon pielęgnacji psów Wrocław ? ENGI.PLatform ? www.opineo.pl ? Katarzyna Kozłowska ? Dwornik.pl Jak POTĘŻNY hałas zawdzięczamy patronom medialnym z Czwórka Polskie Radio ? Ostróda News ? Moja Harmonia Życia - magazyn ? i Reporterzy.info! Jakie wsparcie organizacyjne mamy w Przyjaciołach: ⭐ Krystian Fabryka Druku ⭐ Magielnik ⭐ Simplyrent.pl - najlepsze oferty wynajmu samochodów A przede wszystkim w Was ❤ najlepsi Lubisie świata! To dzięki Wam wszystkim ✊ jedzie Rolki Reggae Rajd! To Wy dajecie nam ? siłę i energię To od Was Cezary Raczyński ma ? największą pomoc! DZIĘKUJEMY Z CAŁEGO SERCA! One Love! ??❤
2019-06-05, 21:04
Już TYLKO ⏳ 25 dni do startu!
Siedzimy trochę jak ? na szpilkach z tej niecierpliwości!

Ile dobrego robią sponsorzy, fundujący dla Czarka kilometry:
? Krzysztof Janoś - konferansjer
? Oleśnica na rolkach
? Sklep zoologiczny Dziki Zwierz, salon pielęgnacji psów Wrocław
? ENGI.PLatform
? www.opineo.pl
? Katarzyna Kozłowska
? Dwornik.pl

Jakie wsparcie organizacyjne mamy w Przyjaciołach:
⭐ Krystian Fabryka Druku
⭐ Magielnik
⭐ Simplyrent.pl - najlepsze oferty wynajmu samochodów

A przede wszystkim w Was ❤ najlepsi Lubisie świata!

To dzięki Wam wszystkim ✊ jedzie Rolki Reggae Rajd!
To Wy dajecie nam ? siłę i energię
To od Was Cezary Raczyński ma ? największą pomoc!

DZIĘKUJEMY Z CAŁEGO SERCA!
One Love!