Cześć Lubisie❗ Poznajcie Gałganki ? Wymyśliła i zrobiła je osobiście Agata. Aż do wiosny będą ambasadorami Rolki Reggae Rajd ✊ I to nie bez powodu❗ Będzie można wylicytować je na ? Rolki Reggae Licytacje, a cały dochód przeznaczamy na ? organizację przyszłorocznego Rajdu, Expressów i... pewnego ? DUŻEGO wydarzenia, które szykujemy dla Was ? w marcu. Zimą skupimy się na projekcie ?‍??‍? "Akademia Pomagania Rolki Reggae Rajd". Jeśli chcecie zaprosić nas ? do szkoły albo Domu Kultury ? dajcie znać❗ Mamy 45-minutowy program ⏱ o tym, ? dlaczego warto pomagać, ? jak się do tego zabrać i ❤ jak niewiele czasem potrzeba, żeby dać komuś odrobinę radości, siły i nadziei. A w przyszłym roku chcemy pomagać ? jeszcze bardziej, ? skuteczniej i ? na większą skalę. Więcej dowiecie się tutaj ➡ www.rolkireggae.pl ? Tymczasem, zapraszamy na ➡ Rolki Reggae Licytacje! Od nas za chwilę pojawią się tam Gałganki, Wy również możecie wystawiać swoje fanty! Będzie nam bardzo miło? Uściski, Lubisie❗ One Love❗ ??❤
2019-11-03, 18:48

➡ www.rolkireggae.pl ?

Tymczasem, zapraszamy na ➡ Rolki Reggae Licytacje!

Uściski, Lubisie❗
One Love❗