Kochani Lubisie❗ Dotarła do nas właśnie FENOMENALNA wiadomość prosto z Ostróda ? TO JEST NEWS❗ Cezary Raczyński, dla którego w lipcu jechał Rolki Reggae Rajd 2019 właśnie dostał Cyber OKO C-Eye! ?? Dla takich chwil i takich informacji warto było przejechać na rolkach 707 kilometrów (z małym bonusem ?)❗ Asia, Karol, Cezary Raczyński, trzymamy za Was mocno kciuki ? i ściskamy z całych sił❗? Jeszcze raz dziękujemy WSZYSTKIM, którzy pomogli w zdobyciu sprzętu, dzięki któremu Czarek będzie mógł porozumiewać się z rodzicami! ? Karolina i RzeczJasna ❤ Piotrek i Ostróda Reggae Festival ? Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" ? Polski Związek Sportów Wrotkarskich ❤ Czwórka Polskie Radio ? Beata i Ostróda News ? Moja Harmonia Życia - magazyn ❤ Menadżer Floty ? Reporterzy.info ? Krzysztof Janoś - konferansjer ❤ Oleśnica na rolkach ? Sklep zoologiczny Dziki Zwierz, salon pielęgnacji psów Wrocław ? ENGI.PLatform ❤ www.Opineo.pl ? Rentis - smart way to travel ? Magielnik ❤ Laura Kwoczała Fotografia i Krystian Fabryka Druku ? doWysłania.pl ? i WSZYSCY, WSZYSCY LUBISIE ❤ dziękujemy z całego serca❗ UDAŁO SIĘ❗ Jesteście NAJLEPSI NA ŚWIECIE❗ ??❤
2019-10-24, 21:30

UDAŁO SIĘ❗ Jesteście NAJLEPSI NA ŚWIECIE❗