Kochani, dziękujemy za wspólny HAŁAS dla Filipa❗? W piątek Agata IWojciech oraz Magda zmierzyli się z dystansem ? kilometrów na rolkach przez Wrocław, a po południu w Szkoła Muzyki Nowoczesnej mogliśmy ? posłuchać koncertów, wziąć udział w warsztatach i licytacjach. ??? Był OGIEŃ! Do puszek Fundacja Miej Serce podczas kocertów i licytacji zebraliśmy dla Filipa 830 złotych, czyli razem z licytacjami na Facebooku jest już ponad 3⃣0⃣0⃣0⃣ złotych❗✊ Dziękujemy Lubisie! ? Filipowi można pomagać nadal❗ Przelewem na konto lub kupieniem cegiełki w Fundacji ➡ www.miejserce.pl/podopieczny/101477502/ Do końca października trwają też Rolki Reggae Licytacje, na których wystawiamy i kupujemy fanty, ŻEBY FILIP MÓGŁ SŁYSZEĆ❗ Zapraszamy tu ➡ www.facebook.com/groups/RolkiReggaeLicytacje/ Dziękujemy za pomoc w hałasie dla Filipa naszym Przyjaciołom ze Szkoła Muzyki Nowoczesnej ? EkoPestka ? Centrum Zabaw Aktywna Rozrywka CZAR ? Krystian Fabryka Druku ? Wu Kwadrat / Wu Squared - Serwis dredów we Wrocławiu ? i WSZYSTKIM WSPANIAŁYM LUBISIOM! Mamy dla Was pamiątkowy film z Rolki Reggae Express. Jedziemy i gramy dla Filipa ? Wspaniałej muzyki użyczył Rogal Salut Sound i Hopkins Sensithief. Piosenka nazywa się "Doceniam". Posłuchajcie❗❤ Filip, JAHGA, ściskamy Was mocno❗ One Love❗ ??❤
2019-10-21, 10:03

Zapraszamy tu ➡ www.facebook.com/groups/RolkiReggaeLicytacje/