Kochani Lubisie, mamy ? GORĄCY meldunek z Fundacji Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową i Przylądek Nadziei❗ Zawartość puszek po sobotnim Rolki Reggae Express. Kręcimy setkę dla Bartka komisyjnie POLICZONA ? Komisji aż zabrakło miejsca na stole❗? Bo wspólnymi siłami zebraliśmy dla Bartka: ? 15.165 złotych 41 groszy ? 200 duńskich koron ❤ 50 eurocentów ? 1 guzik na szczęście Pieniądze jadą właśnie do banku i trafią w całości, co do grosika, na imienne konto Bartek Brona w Fundacji. ? Kochani, kiedy działa się razem, nie ma rzeczy niemożliwych❗ Agata IWojciech ? Marta, Michał i Sołectwo Szczodre ? Cała Ochotnicza Straż Pożarna Szczodre - volunteers rescue ❤ Martyna i Szkoła Podstawowa w Mirkowie ? Darek i Asia z "Bieganie = Pomaganie" ? Magda i Fundacja DKMS ❤ Ania i młodzież z Loterii Fantowej ? Krystian Fabryka Druku ? 56 APS Milicz ❤ Rysie Razwiedka ? Black OPS Wrocław i Cypek_Official ? Piotrek i jego Fiat 126p ❤ Quady ? Bagienne Świetliki ? Junglo Raj Bierutów Rynek 20 ❤ Ania, pani Zofia i Kiermasz Cudowności ? Centrum Zabaw Aktywna Rozrywka CZAR ? „Bejuka" Face Painting ❤ i wszyscy FANTASTYCZNI Lubisie, uczestnicy Rolki Reggae Express dla Bartka - JESTEŚCIE WSPANIALI‼ A wszystkich, którzy chcą jeszcze pomóc Bartkowi, zapraszamy tutaj: ➡ Rolki Reggae Licytacje Wciąż można wylicytować NIESAMOWITE fanty i pomóc naszemu małemu bohaterowi w walce z nowotworem❗? Razem możemy WSZYSTKO! ? DZIĘKUJEMY! ??❤ One Love!
2019-09-16, 09:43

? 15.165 złotych 41 groszy
? 200 duńskich koron
❤ 50 eurocentów
? 1 guzik na szczęście

A wszystkich, którzy chcą jeszcze pomóc Bartkowi, zapraszamy tutaj:
➡ Rolki Reggae Licytacje

DZIĘKUJEMY! ??❤ One Love!