Kochani Lubisie! ??❤ Pora na PODSUMOWANIE! A jest co podsumowywać❗? Rolki Reggae Rajd 2019 dla Cezary Raczyński to: ? 713 kilometrów na rolkach ? 12 dni intensywnej jazdy ✊ 29 tysięcy kibiców na Facebooku ? 21 tysięcy lajków, reakcji i komentarzy ? prawie 100 publikacji w mediach ? i 18374,52 zł zaksięgowanych do piątku na koncie Czarka (a jeszcze trochę jest w drodze! Joanna, trzymaj rękę na pulsie!) DZIĘKUJEMY z całego serca ?? za pomoc! Patronom: ? RzeczJasna ? Czwórka ? Ostróda Reggae Festival ? Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" ? Polski Związek Sportów Wrotkarskich Sponsorom kilometrów: ? Krzysztof Janoś - konferansjer ? Oleśnica na rolkach ? ENGI.PLatform ? Sklep zoologiczny Dziki Zwierz, salon pielęgnacji psów Wrocław ? www.Opineo.pl ? Dwornik.pl Bartłomiej Dwornik ? Kasia Kozłowska Partnerom Rajdu: ❤ Krystian Fabryka Druku ❤ Rentis - smart way to travel ❤ Magielnik ❤ doWysłania.pl ❤ Simplyrent.pl - najlepsze oferty wynajmu samochodów Patronom medialnym: ? Czwórka - Polskie Radio ? Ostróda News ? Moja Harmonia Życia - magazyn ? Menadżer Floty ? Reporterzy.info Oraz ABSOLUTNIE WSZYSTKIM Lubisiom i Kibicom, którzy nas wspierali, trzymali kciuki i pomagali Czarkowi! ??❤ JESTEŚCIE WSPANIALI! To dzięki Wam daliśmy radę! Zpraszamy na pamiątkowy FILM! (piosenki "Do zobaczenia w Ostródzie użyczył Ostróda Reggae Festival). Dziękujemy WSZYSTKIM! ? Agata IWojciech, Laura Kwoczała i Bartek
2019-07-21, 18:06

? 713 kilometrów na rolkach
? 12 dni intensywnej jazdy
✊ 29 tysięcy kibiców na Facebooku
? 21 tysięcy lajków, reakcji i komentarzy
? prawie 100 publikacji w mediach

DZIĘKUJEMY z całego serca ?? za pomoc!

Patronom:
? RzeczJasna
? Czwórka
? Ostróda Reggae Festival
? Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"
? Polski Związek Sportów Wrotkarskich

? Moja Harmonia Życia - magazyn
? Menadżer Floty
? Reporterzy.info

JESTEŚCIE WSPANIALI! To dzięki Wam daliśmy radę!

Dziękujemy WSZYSTKIM!
? Agata IWojciech, Laura Kwoczała i Bartek