Hej Lubisie! ??❤ Finał Rolki Reggae Rajd 2019 widzieliście wczoraj na live i w ostatnich Wieczornych Opowieściach. Dzisiaj pokażemy Wam jeszcze kilka zdjęć z ostatniego, wyjątkowego odcinka trasy. Wyjątkowego nie tylko dlatego, że był ostatni i że kończył się na Ostróda Reggae Festival 2019, ale przede wszystkim dlatego, że na mecie czekali na nas Joanna i Cezary Raczyński. Bo to dla Czarka był przecież cały ten hałas, który wspólnymi siłami, razem z Wami udało się zrobić! :* Zobaczcie: ? ostatnie "paluszki" Agata IWojciech oraz Laury ? wyjątkowo wymagającą ścieżkę rowerową ? genialne widoki, jakie mieliśmy na trasie ? intrygujące tabliczki i drogowskazy ? eksplozję radości na pewien widok z napisem na O ? i wzruszające spotkanie całej ekipy Rolki Reggae Rajd z Asią i Czarkiem, które w ramach smakowitej niespodzianki zorganizował nam Hotel Willa Port i restauracja Trattoria La Riva! Serdecznie dziękujemy! Szykujemy się już na festiwalowe szaleństwo, ale jeszcze się nie żegnamy! W przerwach między koncertami będziemy się do Was odzywać, żeby.... Sami zobaczycie, co "żeby" :) ??❤ Jechaliśmy dla Czarka - Cezary Raczyński! A z nami RzeczJasna ? Czwórka ? Ostróda Reggae Festival ? Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" ? Polski Związek Sportów Wrotkarskich ? Krzysztof Janoś - konferansjer ? Oleśnica na rolkach ? Krystian Fabryka Druku ? ENGI.PLatform ? Sklep zoologiczny Dziki Zwierz, salon pielęgnacji psów Wrocław ? www.Opineo.pl ? Rentis - smart way to travel ? Magielnik ? doWysłania.pl ? Simplyrent.pl - najlepsze oferty wynajmu samochodów ? Dwornik.pl Bartłomiej Dwornik ? Ostróda News ? Moja Harmonia Życia - magazyn ? Menadżer Floty ? Reporterzy.info ? i cała armia Lubisiów! ??❤
2019-07-12, 13:34

Zobaczcie:
? ostatnie "paluszki" Agata IWojciech oraz Laury
? wyjątkowo wymagającą ścieżkę rowerową
? genialne widoki, jakie mieliśmy na trasie
? intrygujące tabliczki i drogowskazy
? eksplozję radości na pewien widok z napisem na O

Sami zobaczycie, co "żeby" :)