Rolki Reggae Rajd 2019 - dzień 10! ?
Rolki Reggae Rajd 2019 - dzień 10! ? Po walce z deszczem ? podczas pakowania rzeczy ? i składania namiotów ?, który ustawał na chwilę tylko po to, aby się dwukrotnie nasilić ? ☔️ wyruszyliśmy w dalszą drogę! Chociaż pogoda płatała nam figle, nie wpłynęła na pełną mobilizację i temperament Agaty i Wojtka ? pokonywali oni zaplanowaną trasę mimo przeszkód! Raz pieszo, raz na rolkach... Po drodze Agata podjęła się ratowania ślimaków ? które wraz z Wojtkiem spotykali na swojej drodze ? Wspólnie dotarliśmy do wioski o wdzięcznej nazwie - Krzywe. Spotkaliśmy tam Stefana Witkowskiego, który wprowadził nas w historię tej urokliwej miejscowości ? i żałował, że śpieszymy się w dalszą drogę, ponieważ powiedział, że z chęcią by nas ugościł ? Dotarliśmy także do Śledzi ? gdzie spotkała nas mała zagwozdka - czy w tej nazwie chodzi o śledzie jako ryby, jako element mocowania namiotu czy coś zupełnie innego? Koniecznie dajcie znać w komentarzach pod postem ? Po południu zameldowaliśmy się w Szczęsnym - 5 kilometrów od Olsztyna - gdzie zdecydowaliśmy się naładować baterie przed Wieczornymi Opowieściami ? To byłoby na tyle! My właśnie wyruszamy z wizytą do olsztyńskich mediów ? Do zobaczenia, do napisania! Ściskam Lubisie, Laura ??❤️ Jedziemy dla Czarka - Cezary Raczyński! A z nami RzeczJasna ? Czwórka ? Ostróda Reggae Festival ? Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" ? Polski Związek Sportów Wrotkarskich Krzysztof Janoś - konferansjer ? Oleśnica na rolkach ? Krystian Fabryka Druku ? ENGI.PLatform ? Sklep zoologiczny Dziki Zwierz, salon pielęgnacji psów Wrocław ? www.Opineo.pl ? Rentis - smart way to travel ? Magielnik ?doWysłania.pl ? Simplyrent.pl - najlepsze oferty wynajmu samochodów ? Dwornik.pl Bartłomiej Dwornik ? Ostróda News ? Moja Harmonia Życia - magazyn ? Menadżer Floty ? Reporterzy.info ? i cała armia Lubisiów! ??❤
2019-07-10, 09:32
Rolki Reggae Rajd 2019 - dzień 10! ?

To byłoby na tyle! My właśnie wyruszamy z wizytą do olsztyńskich mediów ?

Do zobaczenia, do napisania!
Ściskam Lubisie,
Laura ??❤️