#RolkiReggaeRajd - dzień 9! ?
#RolkiReggaeRajd - dzień 9! ? Jak pewnie wiecie, już od kilku dni pogoda niezbyt nam dopisuje ? raz jest lepiej ⛅️ a raz gorzej ?. Wczoraj dojechaliśmy do Mrągowa. I chociaż aura płatała nam figle, ostatecznie wyszło całkiem nieźle! ? Agata IWojciech zmuszeni byli dobijać kilometry stacjonarnie w Mrągowie ? ale jako ciekawostkę powiem Wam, że dzisiejsza fotogaleria jest w większości ich autorstwa ? Gdy wszyscy rozbiliśmy swoje namioty ⛺️ po dłuższej chwili odpoczynku zebraliśmy się do transmitowania Wieczornych Opowieści. Zrobiliśmy to niezwykle precyzyjnie, bo niedługo po zakończonej transmisji dopadła nas ulewa ??☔️ i każdy z nas musiał się schować do swojej kwatery. Padało całą noc ? a nawet i rano ? co nas nieznacznie spowolniło. Powoli przyzwyczailiśmy się do deszczowego klimatu Mazur ? A tymczasem jesteśmy w drodze do Olsztyna! Do zobaczenia na miejscu ? Ściskam Lubisie, Laura ??❤️ Psst! Nie zapominajcie o tym, że z Wieczornymi Opowieściami startujemy nieco szybciej niż o 21 - dlatego podajemy ten czas jako "widełki" (około). Jedziemy dla Czarka - Cezary Raczyński! A z nami RzeczJasna ? Czwórka ? Ostróda Reggae Festival ? Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" ? Polski Związek Sportów Wrotkarskich ? Krzysztof Janoś - konferansjer ? Oleśnica na rolkach ? Krystian Fabryka Druku ? ENGI.PLatform ? Sklep zoologiczny Dziki Zwierz, salon pielęgnacji psów Wrocław ? www.Opineo.pl ? Rentis - smart way to travel ? Magielnik ? doWysłania.pl ? Simplyrent.pl - najlepsze oferty wynajmu samochodów ? Dwornik.pl Bartłomiej Dwornik ? Ostróda News ? Moja Harmonia Życia - magazyn ? Menadżer Floty ? Reporterzy.info ? i cała armia Lubisiów! ??❤
2019-07-09, 12:19
#RolkiReggaeRajd - dzień 9! ?

A tymczasem jesteśmy w drodze do Olsztyna! Do zobaczenia na miejscu ?

Ściskam Lubisie,
Laura ??❤️