Rolki Reggae Rajd - dzień 8! ??❤️
Rolki Reggae Rajd - dzień 8! ??❤️ Z samego rana spakowaliśmy się i wyruszyliśmy z CAMP Zatoka (Magdo, mamy nadzieję, że znalazłaś niespodziankę od nas na drzwiach biura ?) w dalszą drogę, tym samym opuszczając przepiękny Augustów. Chociaż każdego z nas dopadła odrobina znużenia ? od razu się z nim uporaliśmy! Laura wskoczyła na rolki, Bartek zmienił klimat Wesołego Autobusu ? na Głośny Reggae Bus ??❤️, Agata przypominała Laurze, co i jak (bo Człowiekowa kiedyś jeździła przez dwa lata), a Wojtek uwieczniał wszystko na fotkach ? które znajdziecie poniżej! Ten odcinek był trudny ze względu na doskwierający naszym rolkarzom wiatr ? ale Agata i Wojtek dzielnie dali radę! Z wrażenia aż Bartek wytrzeszczył oczy ? Prawdziwą bombą energetyczną ?? dla naszych rolkarzy są batony od Zmiany Zmiany ! Agata, Filip - dziękujemy! Dość szybko dotarliśmy do Paintrun Szafranki - noclegi, gdzie przywitali nas Julia i Maciek ze swoimi dziećmi - mogliście ich poznać na wczorajszym live! ? To byłoby na tyle! Aktualnie zmierzamy do Giżycka ☺️ może z kimś z Was się spotkamy? Kto wie! Ściskam Lubisie, Laura ??❤️ Jedziemy dla Czarka - Cezary Raczyński! A z nami RzeczJasna ? Czwórka ? Ostróda Reggae Festival ? Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" ? Polski Związek Sportów Wrotkarskich ? Krzysztof Janoś - konferansjer ? Oleśnica na rolkach ? Krystian Fabryka Druku ? ENGI.PLatform ? Sklep zoologiczny Dziki Zwierz, salon pielęgnacji psów Wrocław ? www.Opineo.pl ? Rentis - smart way to travel ? Magielnik ? doWysłania.pl ? Simplyrent.pl - najlepsze oferty wynajmu samochodów ? Dwornik.pl Bartłomiej Dwornik ? Ostróda News ? Moja Harmonia Życia - magazyn ? Menadżer Floty ? Reporterzy.info ? i cała armia Lubisiów! ??❤
2019-07-08, 07:41
Rolki Reggae Rajd - dzień 8! ??❤️