Muczenie, kichanie... czyli Rolki Reggae Rajd 2019 - dzień 5! ??
Muczenie, kichanie... czyli Rolki Reggae Rajd 2019 - dzień 5! ?? Tego dnia wyruszyliśmy z Siemiatycz docelowo do Bielska Podlaskiego. Niestety, z powodów drogowych musieliśmy zmienić trasę i w ten sposób wylądowaliśmy w... Topczewie! ??❤️ Ale od początku - nasi dzielni rolkarze, Agata IWojciech pokonywali trasy naprawdę zróżnicowane. Z taką prędkością, że błyskawicznie dotarli nad Morze ? ? aż Agatka się złapała za kask z wrażenia! Przemierzając Podlaskie drogi w poszukiwaniu noclegu, Wojtka i Bartka zatrzymało... wesołe stado łaciatych krówek ? w ten sposób wszyscy poznaliśmy Jacka, który ugościł nas i pozwolił rozłożyć nasze namiotowe miasteczko ? na sąsiednim podwórku! Na tej samej drodze wykonaliśmy zdjęcie, którego nie musimy specjalnie opisywać - zobaczcie sami, jak to się stało, że z nogą Wojtka jest lepiej ? ? Bartek poczuł klimat okolicy i postanowił zmienić Wesoły Autobus ?? na Prestiżowy Traktorek ?? Laura upodobała sobie daniele ? które karmiła trawą ? i kwiatami ? a Agata zaprzyjaźniła się z naszymi sąsiadkami-mućkami ? To na tyle! My aktualnie trzymamy się naszego dzisiejszego kierunku, jakim jest... ➡️ #Białystok ? Do zobaczenia w Wieczornych Opowieściach - dziś ok. 21! Pozdrawiam Lubisie! Laura ??❤️ Jedziemy dla Czarka! A z nami RzeczJasna ? Czwórka ? Ostróda Reggae Festival ? Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" ? Polski Związek Sportów Wrotkarskich ? Krzysztof Janoś - konferansjer ? Oleśnica na rolkach ? Krystian Fabryka Druku ? ENGI.PLatform ? Sklep zoologiczny Dziki Zwierz, salon pielęgnacji psów Wrocław ? www.Opineo.pl ? Rentis - smart way to travel ? Magielnik ? doWysłania.pl ? Simplyrent.pl - najlepsze oferty wynajmu samochodów ? Dwornik.pl Bartłomiej Dwornik ? Ostróda News ? Moja Harmonia Życia - magazyn ? Menadżer Floty ? Reporterzy.info ? i cała armia Lubisiów! ??❤
2019-07-05, 08:25
Muczenie, kichanie... czyli Rolki Reggae Rajd 2019 - dzień 5! ??

Do zobaczenia w Wieczornych Opowieściach - dziś ok. 21!

Pozdrawiam Lubisie!
Laura ??❤️