Etap górsko-hollywoodzki Biała Podlaska (Ossówka) - Siematycze ?
Etap górsko-hollywoodzki Biała Podlaska (Ossówka) - Siematycze ? Z Osscamp Turystyka i Rekreacja wyruszyliśmy wcześnie - a dzięki radom Sylwii i Przemka postanowiliśmy udać się wzdłuż Doliny Bugu Szlak Green Velo ? Spotkaliśmy na nim wielu rowerzystów - Arka i Adama z Warszawy, trzyosobową grupę z Wrocławia i dwie cyklistki z Niemiec, z którymi mijaliśmy się bardzo często ? Następnie przeprawiliśmy się przez Bug promem i w ten sposób do Siemiatycz było już całkiem niedaleko ??❤️ Agata i Wojtek byli w pełni sił - do tego stopnia, że zdecydowali się zboczyć z trasy i udać się na Grabarkę. Zdecydowanie polecamy - miejsce ma swój klimat i robi ogromne wrażenie, a także skłania do refleksji. W Siemiatyczach zjedliśmy szybki, ciepły posiłek i po rozmowie z Panem Tomkiem zameldowaliśmy się w Pokojach Gościnnych, których właścicielami są Elżbieta i Józef Kobus ?? bardzo dziękujemy za możliwość komfortowego wypoczynku! ☺️ A oto fotorelacja! Facebook już działa, więc zobaczcie! Jedziemy dla Czarka! A z nami RzeczJasna ? Czwórka ? Ostróda Reggae Festival? Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" ? Polski Związek Sportów Wrotkarskich ? Krzysztof Janoś - konferansjer ? Oleśnica na rolkach ? Krystian Fabryka Druku ? ENGI.PLatform ? Sklep zoologiczny Dziki Zwierz, salon pielęgnacji psów Wrocław ? www.Opineo.pl ? Rentis - smart way to travel ? Magielnik ? doWysłania.pl ? Simplyrent.pl - najlepsze oferty wynajmu samochodów ? Dwornik.pl Bartłomiej Dwornik ? Ostróda News ? Moja Harmonia Życia - magazyn ? Menadżer Floty ? Reporterzy.info ? i cała armia Lubisiów! ??❤
2019-07-04, 07:56
Etap górsko-hollywoodzki Biała Podlaska (Ossówka) - Siematycze ?

A oto fotorelacja! Facebook już działa, więc zobaczcie!