Drugi dzień rajdu już za nami!
Drugi dzień rajdu już za nami! Wyruszyliśmy z samego rana, a z nami przez pewien odcinek trasy Damian Syjonfam! ??❤️ Dziękujemy Ci za przemile spędzony czas w świetnym towarzystwie ? Przemierzaliśmy drogi niezwykle trudne, ale i z nimi Agata IWojciech dali sobie radę! ? W rezultacie już o 18 byliśmy na miejscu - a żeby przebiegło to sprawnie Monika wraz z Julią i Wiktorem wyjechali po nas, abyśmy się nie pogubili. Przed Pałacem Potockich dołączyli do nas Natalia i Jakub. Wszyscy wspólnie oprowadzili nas wokół zabytku. Dziękujemy Wam raz jeszcze kochani ? Zmęczeni udaliśmy się na odpoczynek, a nasze namioty rozstawiliśmy dzięki gościnności Karoliny, Justyny, Małgosi, Waldka, Izy i Michała. To właśnie razem z nimi nadawaliśmy Wieczorne Opowieści #2. Życzliwość nie zna granic! Dziękujemy Wam wszystkim i każdemu z osobna ? #OneLove ??❤️ Jedziemy dla Czarka! A z nami RzeczJasna ? Czwórka ? Ostróda Reggae Festival? Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" ? Polski Związek Sportów Wrotkarskich ? Krzysztof Janoś - konferansjer ? Oleśnica na rolkach ? Krystian Fabryka Druku ? ENGI.PLatform ? Sklep zoologiczny Dziki Zwierz, salon pielęgnacji psów Wrocław ? www.Opineo.pl ? Rentis - smart way to travel ? Magielnik ? doWysłania.pl ? Simplyrent.pl - najlepsze oferty wynajmu samochodów ? Dwornik.pl Bartłomiej Dwornik ? Ostróda News ? Moja Harmonia Życia - magazyn ?Menadżer Floty ? Reporterzy.info ? i cała armia Lubisiów! ??❤
2019-07-02, 11:46
Drugi dzień rajdu już za nami!