W kinie, w Lublinie, kochaj mnie! ??
W kinie, w Lublinie, kochaj mnie! ?? Pierwszy etap naszej wyprawy zaliczony! Trasa Lublin-Świdnik jak na pierwszy dzień idealna. Atrakcji po drodze po pachy ? Zaskoczyła nas Magdalena Bambi Kamińska, która z całą ferajną pojawiła się na starcie i przywiozła bawełnę i jedwab w kolorowej postaci ??❤️ Były wywiady, było spotkanie z lubelskimi rolkarzami z Rollub, było zwiedzanie starówki ? A co było potem? Wiecie z wczorajszych Wieczornych Opowieści. Dziś zapraszamy na kolejne. Opowiemy Wam, jak było na szlaku ze Świdnika do Radzynia. Jedziemy dla Czarka! A z nami RzeczJasna ? Czwórka ? Ostróda Reggae Festival ? Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" ? Polski Związek Sportów Wrotkarskich ? Krzysztof Janoś - konferansjer ? Oleśnica na rolkach ? Krystian Fabryka Druku ENGI.PLatform ? Sklep zoologiczny Dziki Zwierz, salon pielęgnacji psów Wrocław ? www.Opineo.pl ? Magielnik ? doWysłania.pl ? Simplyrent.pl - najlepsze oferty wynajmu samochodów ? Dwornik.pl Bartłomiej Dwornik ? Ostróda News ? Moja Harmonia Życia - magazyn ? Reporterzy.info ? i cała armia Lubisiów! ??❤
2019-07-01, 14:00
W kinie, w Lublinie, kochaj mnie! ??