Dzisiaj MEGASŁONECZNY ☀ dzień pod znakiem liczby 4⃣! Zostały CZTERY dni do startu, a do nas dotarła przesyłka specjalna od patronów z Czwórka - Polskie Radio❗ Jeśli od niedzieli, gdzieś na horyzoncie zobaczycie łopoczące żółte flagi, to znak, że ⛺? obóz rozbili tam Agata IWojciech oraz cała nasza zwariowana załoga! ? Człowiekowa też! A równie OGNISTĄ wiadomość przesłała nam Joanna, mama Czarka. Na koncie Cezary Raczyński w Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" mamy już... ? 9917 złotych 32 grosze ? Dzięki, załoga! ??❤ Dobijemy do 10 tysięcy przed startem❓ Spróbujmy Lubisie! Linki w komentarzach ⬇ Jadą z nami dla Czarka: RzeczJasna ? Ostróda Reggae Festival ? Czwórka ❤ Polski Związek Sportów Wrotkarskich ? Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" ? Krzysztof Janoś - konferansjer ❤ Oleśnica na rolkach ? Sklep zoologiczny Dziki Zwierz, salon pielęgnacji psów Wrocław ? ENGI.PLatform ❤ Dwornik.pl Bartłomiej Dwornik ? Opineo.pl ? Krystian Fabryka Druku ❤ Rentis - smart way to travel ? Magielnik ? doWysłania.pl ❤ Simplyrent.pl - najlepsze oferty wynajmu samochodów ? Ostróda News ? Menadżer Floty ❤ Moja Harmonia Życia - magazyn ? Reporterzy.info Dziękujemy! ? #dajeszCzarek!
2019-06-26, 12:30

? 9917 złotych 32 grosze ?

Jadą z nami dla Czarka:

Dziękujemy! ? #dajeszCzarek!