Hej #Lublin! Jesteście gotowi❓ Bo my już TAK❗ I wiemy co i jak ✊ Startujemy 30 czerwca o godzinie 10.00 z Lublin - Plac Litewski, skąd przez miasto przeprowadzi nas ekipa Rollub i Rolki Lublin. Dzięki załoga! Będzie nam bardzo miło❗ Kto tylko ma ochotę przybić ? i życzyć powodzenia na szlaku, zapraszamy na Plac Litewski❗ A kto ma za daleko - wszystko zobaczycie LIVE i na żywo w naszym rajdowym studio. Czyli tutaj, na FB ? Bądźcie z nami! Każdy kciuk się liczy! Jadą z nami dla Czarka: RzeczJasna ? Ostróda Reggae Festival ? Czwórka ❤ Polski Związek Sportów Wrotkarskich ? Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" ? Krzysztof Janoś - konferansjer ❤ Oleśnica na rolkach ? Sklep zoologiczny Dziki Zwierz, salon pielęgnacji psów Wrocław ? ENGI.PLatform ❤ Dwornik.pl Bartłomiej Dwornik ? Opineo.pl ? Krystian Fabryka Druku ❤ Rentis - smart way to travel ? Magielnik ? doWysłania.pl ❤ Simplyrent.pl - najlepsze oferty wynajmu samochodów ? Ostróda News ? Menadżer Floty ❤ Moja Harmonia Życia - magazyn ? Reporterzy.info Dziękujemy! ? #dajeszCzarek! Chcesz pomóc Czarkowi w pierwszym od urodzenia kontakcie z rodzicami❓ Dołącz do Lubisiów❗ Linki w komentarzach ⬇️
2019-06-24, 18:30

Jadą z nami dla Czarka: